Bröllop

Förrätt:

skagenbakelse med citron, tångkaviar och finhackad rödlök

Buffé:

Helgrillat lamm i marinad (160g / port)

Potatissallad klassisk (125g / port )

Potatissallad i senapsvinegrette (125 g / port)

Gotländska bakade betor i peparrotscreme (100g / port)

Gotlandslinser med semitorkade körsbärstomater med balsamvinäger och färska örter (100g / port)

Variation på gotländska morötter: picklade, saltbakade och confiterade (120g / port )

Dragon och vitlökssås (0,3 dl / port )

Varmrökt pepparkryddad lax (110g / port )

nobisdressing (0,3 dl / port)

Smör och bröd

Vegetariskt: Biffar tillagade på gråärt och linsfärs

Dessert

Alt 1.

Säsongskompott med vispad grädde och mandelgranola

Alt 2.

saffranspannkaka med salmbärssylt och vispad grädde

Alt 3.

Saffrans pannacotta med bärcoulis

449:- / port