Bröllop
Förrätt:
skagenbakelse med citron, tångkaviar och finhackad rödlök
Buffé:
Helgrillat lamm i marinad (160g / port)
Potatissallad klassisk (125g / port )
Potatissallad i senapsvinegrette (125 g / port)
Gotländska bakade betor i peparrotscreme (100g / port)
Gotlandslinser med semitorkade körsbärstomater med balsamvinäger och färska örter (100g / port)
Variation på gotländska morötter: picklade, saltbakade och confiterade (120g / port )
Dragon och vitlökssås (0,3 dl / port )
Varmrökt pepparkryddad lax (110g / port )
nobisdressing (0,3 dl / port)
Smör och bröd
Vegetariskt: Biffar tillagade på gråärt och linsfärs
Dessert
Alt 1.
Säsongskompott med vispad grädde och mandelgranola
Alt 2.
saffranspannkaka med salmbärssylt och vispad grädde
Alt 3.
Saffrans pannacotta med bärcoulis
449:- / port